Τέλος και επίσημα ο Ζούρος από το Περιστέρι


Βαγγέλης Λάσκαρης

Τέλος και επίσημα ο Ζούρος από το Περιστέρι


Το παρουσιάζουν ως αλλαγή σελίδας. Το Περιστέρι, ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο τόσο με τον Ηλία Ζούρο όσο και και με τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Καμπερίδη.

Οι «κυανοκίτρινοι» επικαλούνται διαφωνίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία της ομάδα αλλά και τις κατευθύνσεις της ομάδας, ενώ σημειώνει πως το διαζύγιο ήταν συναινετικό.

Η ανακοίνωση σημειώνει: «Αλλαγή σελίδας. Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ζούρο, λόγω διαφωνιών που ανέκυψαν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και τις στρατηγικές κατευθύνσεις της ομάδας.

Επίσης, η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την αποχώρηση του μέλους του προπονητικού τιμ Σάββα Καμπερίδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

Ο Ηλίας Ζούρος επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα έπειτα από περίπου μία δεκαετία, αλλά εν τέλει η θητεία του στο Περιστέρι ήταν βραχύβια.

Όπως έχει διαρρεύσει και έχει επισημάνει το Sportime, ο Νίκος Παπανικολόπουλος αναμένεται να είναι σε πρώτη φάση ο αντικαταστάτης του στο τιμόνι της ομάδας, έχοντας στο πλάι του τον Γιάννη Καλαμπόκη.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news