Στην ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή μετά τον Γιάννη Λουκίνα προχώρησε ο Πλατανιάς και αυτός είναι ο Σαάντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια.

Η συμφωνία με τον 22χρονο αμυντικό είναι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που ήταν η έκπληξη για τον Γιάννη Τάτση στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ κόντρα στον ΟΦΗ, παίζοντας στο βασικό σχήμα αντί του τραυματία Ρουσσάκη που είχε τραυματιστεί.

Ο Σαάντο θα συνεχίσει έτσι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πλατανιά για τα επόμενα τρία χρόνια και αυτό που σίγουρα θα πρέπει ν’ αναμένεται την επόμενη χρονιά είναι ότι θα πάρει πολύ περισσότερες συμμετοχές από τις μόλις δύο που είχε φέτος.

Ο 21 ετών αμυντικός, ο οποίος είχε φέτος 2 συμμετοχές, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Αμανατίδη και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου με βελτιωμένες αποδοχές.

Τέλος, τυπικές λεπτομέρειες φαίνεται ν’ απομένουν προκειμένου ο Αμπντούλ Ουές να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ όπως είναι γνωστό, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων και μάλιστα τη Δευτέρα (10/6) αγωνίζεται απέναντι στο Σαν Μαρίνο στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές.