Την απάντηση του Ζεάν Ντέρτι περίμενε ο Πλατανιάς, όπως είχαμε αποκαλύψει. Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι Χανιώτες, αφού ο Βραζιλιάνος βρήκε κάτι καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την προσφιλή του συνήθεια επί Βασίλη Αμανατίδη, ο Πλατανιάς προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον 26χρονο. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως οικονομικά τρυπούσε το ταβάνι του.

Στην Κρήτη είχαν πειστεί πιθανότατα πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό και θεωρούσαν πως αξίζει να πάρει το πιο βαρύ συμβόλαιο. Από την πλευρά τους έκαναν, λοιπόν, ό,τι μπορούσαν αλλά υπολόγιζαν χωρίς τους εξωγενείς παράγοντες.

Η περσινή του σεζόν στη Σλοβακία δεν ήταν κακή, κάθε άλλο. Με τη Σένιτσα έβαλε συνολικά 10 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι βρήκε μία ομάδα στην πρώτη κατηγορία ενός άλλου βαλκανικού πρωταθλήματος και γι’ αυτό απέρριψε την προοπτική της Ελλάδας και της Super League 2. Επισήμως, αυτό που τονίζεται είναι πως στον Πλατανιά έχουν ήδη στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;