Πλατανιάς: Υπάρχει πλαφόν στις πωλήσεις


Ο Πλατανιάς φαίνεται πως είναι σκληρός διαπραγματευτής για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Οι Κρητικοί δεν σκοπεύουν να «ξεπουλήσουν» έτσι απλά τους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος και που έκαναν τη διαφορά στην καταπληκτική σεζόν της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε τη διαφορά και σε 27 συμμετοχές αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Πριν από μερικές εβδομάδες, το Sportime ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό από την Τουρκία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που θα ζητήσει ο Πλατανιάς για τον Μπιανκόνι αγγίζει τα 200.000 ευρώ και θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα καταβάλει το συγκεκριμένο αντίτιμο για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο.

Πλατανιάς: Τα ίδια για τους υπόλοιπους, ανανέωσε ο Σαάντο

Μάλιστα, η διοίκηση φαίνεται ότι το έχει θέσει ως πλαφόν, αφού ανάλογες είναι και οι απαιτήσεις για όποιον παίκτη έχει συμβόλαιο και είτε θέλει ο ίδιος να αποχωρήσει είτε υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.

Στις παραπάνω κατηγορίες είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές έχει επίσης προσελκύσει το ενδιαφέρον και συλλόγων του εξωτερικού, αλλά και του ΟΦΗ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βραζιλιάνο μέσο, Ταρίκ, αλλά και για τον Νίλι που εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία.

Αυτό το ποσό λοιπόν αγγίζει τα 200.000 ευρώ και είναι το ίδιο για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, μέσα στο επόμενο διάστημα και το πιο πιθανό είναι στη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια, ο προπονητής Γιάννης Τάτσης και ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης.

Τέλος, έπειτα από συνάντηση του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Αμανατίδη με τον Σαάντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια, συμφωνήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για τα τρία επόμενα χρόνια.

 


Sportime Extras