×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πλατανιάς: Στο κάδρο και ο Μαντζάρης


    Αντώνης Τσιράκης

Πλατανιάς: Στο κάδρο και ο Μαντζάρης


Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται ο Πλατανιάς και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι και ο Γιάννης Μαντζάρης.

Οι Χανιώτες αναζητούν τερματοφύλακα από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης και στο τραπέζι ήταν αρκετά τα ονόματα που έπεσαν. Ακόμη περισσότερα εκείνα που προτάθηκαν και απορρίφθηκαν.

Για διαφορετικούς λόγους χάλασαν κάποιες υποθέσεις (για παράδειγμα του Ορέστη Μένκα) και ο καιρός περνάει. Αυτή τη στιγμή στο κάδρο βρίσκεται ο Μαντζάρης χωρίς να αποτελεί τον μοναδικό στόχο.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη και πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας. Ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν, μάλιστα, στην εξαιρετική περσινή σεζόν των Θεσσαλών.

Υπενθυμίζεται πως στο γήπεδο ο Πλατανιάς τερμάτισε πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας και σε αυτό έβαλε το λιθαράκι του και ο Μαντζάρης. Δεν ξεχνιέται, άλλωστε, η επέμβαση στον Μπιανκόνι στο προτελευταίο ματς της σεζόν. Με εκείνη τη νίκη οι «κυανόλευκοι» είχαν προσπεράσει τους Χανιώτες, αλλά στη συνέχεια ήρθε η αφαίρεση βαθμών.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;


Τελευταία Νέα