×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Το μήνυμα του Βάντερσον στον Πλατανιά


    Τάσος Τσόλκας

Το μήνυμα του Βάντερσον στον Πλατανιά


Ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία έπειτα από τρία χρόνια στον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δέθηκε πολύ με τους Χανιώτες και μετά τη μεταγραφή του έστειλε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα προς τη πρώην, πλέον, ομάδα του.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, όλους τους ανθρώπους στα προπονητικά επιτελεία αυτά τα τρία χρόνια, αλλά και τους κατοίκους της πόλης των Χανίων.

Αναλυτικά, έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

«Ήταν τρία καταπληκτικά χρόνια, ανάμεσα σε νίκες και ήττες, καλές και κακές στιγμές αλλά ασφαλώς οι περισσότερες καλές παρά κακές!! Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα και να έχω την τιμή να φορέσω την κόκκινη και άσπρη φανέλα και όπου είχα την τιμή να είμαι ο αρχηγός της. Πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους σε όλα τα παιχνίδια, είτε κερδίζαμε είτε χάναμε!! Ξέρω το πόσο σημαντική είναι αυτή η ομάδα για τους ανθρώπους και την πόλη του Πλατανιά, γι’ αυτό πάντα δούλευα σκληρά για τη νίκη για να μπορώ να βλέπω τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων!!

Ευχαριστώ επίσης για την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την καταπληκτική πόλη, με αυτούς τους υπέροχους και απλούς ανθρώπους που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι από την πρώτη μέρα που έφτασα και όπου σίγουρα έκανα μόνο φίλους και θα τους έχω για την υπόλοιπη ζωή μου!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ, σας ευχαριστώ για όλα!!

Θα είσαστε για πάντα στην καρδιά μου!!».