×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Με VAR θα διεξαχθεί το Μουντιάλ της Ρωσίας


    Sportime Team

Με VAR θα διεξαχθεί το Μουντιάλ της Ρωσίας


Ο πρόεδρος Τζιάνι Ινφαντίνο χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση

Το VAR έχει μπει από φέτος σε μερικά κορυφαία πρωταθλήματα και μαζί στην ζωή μας. Το βλέπουμε σε χρήση στα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, αλλά και σε μερικά Αγγλικά παιχνίδια κυπέλλου. Η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο έχει αρκετούς υποστηρικτές αλλά και αρκετούς πολέμιους που υποστηρίζουν πως ναι μεν οι διαιτητές μπορούν να είναι πιο σίγουροι, ωστόσο κόβουν τον αγώνα και χρονοτριβούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι επίσης άβολο για παίχτες και οπαδούς στο γήπεδο που δεν ξέρουν αν πρέπει να πανηγυρίσουν ή όχι.

H FIFA συνεδρίασε χθες στην Μπογκοτά της Κολομβίας και οριστικοποίησε επίσημα το ιστορικό γεγονός ότι θα έχουμε την βοήθεια της τεχνολογίας και των ριπλέι, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο κύπελλο!

«Πρόκειται για μια απόφαση που βασίζεται σε πειράματα που κάναμε σε πάνω από χίλιους αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό μας έδωσε εγγυήσεις και χειροπιαστά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι το VAR βοηθά πραγματικά τους διαιτητές και θα βοηθήσει κι εμάς εν τέλει να έχουμε διαφανέστερο και δικαιότερο ποδόσφαιρο, διότι αυτό είναι που επιθυμούμε», δήλωσε ο Ινφαντίνο.


Τελευταία Νέα