«Πληρώθηκαν από την Dimera τα τιμολόγια για τον εμπρησμό»


Sportime Team

«Πληρώθηκαν από την Dimera τα τιμολόγια για τον εμπρησμό»


Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά το τι ακριβώς έγινε, δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Ο λόγος για τον εμπρησμό των αυτοκινήτων των Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννη Ευαγγελόπουλου το 2015. Η Δίκη στον ΣΚΑΪ παρουσίασε τη Δευτέρα (19/3) και ένορκη κατάθεση από υπάλληλο ταξιδιωτικού πρακτικτορίου σχετικά με τα άτομα που ευθύνονται για ό,τι συνέβει.

Η σχετική κατάθεση αναφέρει: «Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (σ.σ. αναφέρει άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το «Athens Habitat», γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολογία για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία ‘Dimera’ απ’ όπου και πληρώθηκαν».


Sportime Extras