ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήδη στην Ελλάδα η Redstone

Μία εκ των εταιρειών-πρωταγωνιστών στο project «Athens Alive», η Redstone, βρίσκεται κιόλας στην Ελλάδα και περιμένει, προσεχώς, τις θετικές εξελίξεις. Η Redstone είναι μία από τις εταιρείες που μετέχουν στο εγχείρημα «Athens Alive», όντας μάλιστα η πρώτη που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εμπλοκή της. Επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με τις...
Ήδη στην Ελλάδα η Redstone

Μία εκ των εταιρειών-πρωταγωνιστών στο project «Athens Alive», η Redstone, βρίσκεται κιόλας στην Ελλάδα και περιμένει, προσεχώς, τις θετικές εξελίξεις.

Η Redstone είναι μία από τις εταιρείες που μετέχουν στο εγχείρημα «Athens Alive», όντας μάλιστα η πρώτη που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εμπλοκή της. Επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το Sportime, άνθρωπος της Redstone βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και ηγείται των κινήσεων που γίνονται εδώ. Αυτό που περιμένει η εταιρεία, είναι το «πράσινο» φως από την Κυβέρνηση, ώστε από τα σχέδια και τα προσχέδια να περάσουμε στη φάση της… υλοποίησης!

Στα κλιμάκια της Redstone γνωρίζουν ότι το project, από νομοθετικής πλευράς, περιλαμβάνει αρκετές δυσκολίες. Ωστόσο γίνεται συντεταγμένη προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια «εμπόδια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήδη στην Ελλάδα η Redstone», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.