ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Γαλατασαράι (pics, vid)

Περίπου 27.000 φίλαθλοι της Γαλατασαράι εμψύχωσαν τους παίκτες της ομάδας του, στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε
Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Γαλατασαράι (pics, vid)

Το ντέρμπι μεταξύ Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ είναι το κορυφαίο ντέρμπι στην Τουρκία και εκ των σπουδαιότερων στην Ευρώπη. Δε λέγεται τυχαία το «ντέρμπι των δύο ηπείρων», με την Γαλατασαράι να εδρεύει στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολη και τη Φενερμπαχτσέ στην ασιατική πλευρά της Πόλης, αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα ντέρμπι πολιτισμών μεταξύ δύο εντελώς διαφορετικών σε φιλοσοφία ομάδων. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική σημασία που μπορεί να έχουν τα ντέρμπι της Γαλατά με τη Φενέρ, θα είναι πάντα το βασικό θέμα συζήτησης στην Τουρκία. Πόσω μάλλον τώρα, που η «Τσιμ Μπομ» είναι στους 53 βαθμούς και πάει φουλ για τον τίτλο, τα «καναρίνια» είναι στους 47 και στο μεταξύ, οι δύο δεύτερες της βαθμολογίας Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας με 50 βαθμούς, παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή (18/3).

Αυτή την αγωνιστική το ντέρμπι διεξάγεται στο «Σουκρού Σαράτσογλου», την έδρα της Φενέρ και γι’ αυτό το λόγο, οι οπαδοί της Γαλατά φρόντισαν να εμψυχώσουν με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (16/3), η οποία έγινε ανοικτή στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα», παραβρέθηκαν σχεδόν 27.000 φίλαθλοι, οι οποίοι άναψαν πυρσούς και βεγγαλικά και προκάλεσαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα! «Κόλαση για τους αντιπάλους, παράδεισος για εμάς» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η Γαλατασαράι, αποτυπώνοντας πλήρως το κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες του γηπέδου. Οι ποδοσφαιριστές βγήκαν να προπονηθούν κι έμειναν με ανοικτό το στόμα και σίγουρα η ψυχολογία τους θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη ατμόσφαιρα στη Γαλατασαράι (pics, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.