ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Έπειτα από ένα… μαραθώνιο πέντε ωρών ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η απόφαση αναμένεται από την ερχόμενη Τετάρτη (21/3) και μετά, αφού πρέπει οι δύο ομάδες να λάβουν τις απαντήσεις του Γιώργου Κομίνη και να στείλουν στη συνέχεια τα υπομνήματά τους. Η πλευρά...
Από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Έπειτα από ένα… μαραθώνιο πέντε ωρών ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα όσα έγιναν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και η απόφαση αναμένεται από την ερχόμενη Τετάρτη (21/3) και μετά, αφού πρέπει οι δύο ομάδες να λάβουν τις απαντήσεις του Γιώργου Κομίνη και να στείλουν στη συνέχεια τα υπομνήματά τους. Η πλευρά της ΑΕΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο, Μηνά Λυσάνδρου, τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη και τη δικηγόρο, Έλλη Ρίζου, ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι διακόπηκε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Κατ’ επέκταση όλα τα μέλη της αποστολής ένιωσαν απειλή και δεν δέχθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Δείτε εδώ το χρονικό της εκδίκασης…

Στο αντίπαλο… στρατόπεδο οι τρεις νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, Λάμπρος Μπίρδας, Λάκης Σημαιοφορίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης είπαν ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους στον αγωνιστικό χώρο δεν αισθάνθηκε πραγματικά απειλή από την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη και ότι η Ένωση αρνήθηκε να βγει για να τελειώσει ο αγώνας επειδή ήταν πίσω στο σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, ώστε να παραστεί και ο Γιώργος Κομίνης, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. Κάποια στιγμή, η έδρα κάλεσε τον διεθνή διαιτητή να παραστεί τη Δευτέρα (19/3), ο οποίος όμως απάντησε ότι έχει ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορούσε να παραστεί μέχρι τις 28 Μαρτίου. Έτσι του ζητήθηκε να τοποθετηθεί εγγράφως εντός των επόμενων 48 ωρών. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες ζήτησαν ακόμη 48 ώρες προθεσμία, από την στιγμή που θα ενημερωθούν για την κατάθεση του κ. Κομίνη, ώστε να ετοιμάσουν τα υπομνήματα τους και κατ’ επέκταση η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται από την προσεχή Τετάρτη (21/3) και μετά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.