ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννιώτης : «Δίνω τα πάντα για τον Ατρόμητο»

Ο 26χρονος γκολκίπερ δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική και περήφανος που είναι μέλος του Ατρομήτου.
Γιαννιώτης : «Δίνω τα πάντα για τον Ατρόμητο»

Δηλώσεις στην Nova έκανε ο Ανδρέας Γιαννιώτης, που αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία του Ατρομήτου αλλά και για την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, φυσικά ακούει στο όνομα Ατρόμητος και για την φανταστική αυτή χρονιά που διανύει με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο γκολκίπερ της ομάδα Ανδρέας Γιαννιώτης, μίλησε στην Nova για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για το πώς είναι να καλείται για ακόμα μία φορά στην Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Ανδρέα, περίμενες την κλήση μετά την νέα εξαιρετική του σεζόν;

«Το είχα στο μυαλό μου, είμαι πολύ χαρούμενος, είναι κάτι που το ήθελα πολύ και θα συνεχίσω να δουλεύω για να καθιερωθώ στην Εθνική».

Το γεγονός ότι ο Σκίμπε σε παρακολουθούσε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά και σε πολλά εκτός σου έδινε έξτρα κίνητρο;

«Δεν μάθαινα ποτέ ότι ήταν στο γήπεδο, το έβλεπα μετά που τον έβλεπα στην τηκλεόραση. Δεν ήξερα κάτι πριν από τα παιχνίδια, όμως ήταν ωραίο που ερχόταν και έβλεπε πολλά ματς της ομάδας μου».

Ονειρεύεσαι ένα ντεμπούτο απέναντι στον Ουάρντα;

«Ναι θα ήθελα πολύ να παίξω αντίπαλος με τον “τρελό”. Δε θα επέλεγα σε ποιο ματς να παίξω, όποιο κι αν παίξω, αν παίξω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Στην προπόνηση κάνατε καμια πλάκα μεταξύ σας;

«Εγώ είπα στον Ουάρντα χιουμοριστικά ότι τον περιμένουμε και ότι δε θα περάσουν καλά κι αυτός μου είπε ότι έχουν Σαλάχ και δε φοβάται τίποτα. Του είπα φυσικά ότι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες η Αίγυπτος όπως και η Ελβετία που είναι το πρώτο φιλικό».

Έχεις στο μυαλό σου μέσω της καθιέρωσης το EURO 2020; 

«Εγώ αυτό που θέλω είναι δουλεύω και να βελτιώνομαι, να παίζω στην ομάδα που βρίσκομαι ώστε να είμαι στην Εθνική. Και μόνο που βρίσκομαι στην Εθνική είναι μεγάλη τιμή για μένα και δε θέλω να βάζω στόχους. Στόχος είναι να είμαι στην Εθνική».

Τί σημαίνει για σένα το γεγονός ότι έχεις κληθεί δύο φορές στην Εθνική χάρη στις εμφανίσεις σου με Πανιώνιο και Ατρόμητο; Πράγμα σπάνιο στην Ελλάδα.

«Είμαι χαρούμενος που έχω πάει από Πανιώνιο και Ατρόμητο στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχαμε κάνει αυτές τις πορείες.Νιώθω ευλογημένος και τυχερός που έχω συμμετάσχει σε αυτή την καλή πορεία της ομάδας φέτος».

Ο Ατρόμητος φέτος σε έκανε ατρόμητο;

«Δίνω τα πάντα για τον Ατρόμητο, ευχαριστώ όλη την ομάδα που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Πίστευα ότι θα κάνουμε καλή πορεία γιατί είχα δει και το ρόστερ και δεν είναι τυχαίο όλο αυτό που έχουμε πετύχει φέτος».

Γλυκά πήγες στους συμπαίκτες σου;

«Φυσικά και τους πήγα γλυκά στην προπόνηση της Παρασκευής. Όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και είναι χαρούμενοι γι αυτό που πέτυχα. Ατρόμητος is family».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαννιώτης : «Δίνω τα πάντα για τον Ατρόμητο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.