ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει για …γελαστό αντίο ο Τζίτζι

Οι Ιταλοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετίσουν τον Μπουφόν στα φιλικά με Αργεντινή και Αγγλία
Επιστρέφει για …γελαστό αντίο ο Τζίτζι

Το κλάμα του Τζιανλουϊτζι Μπουφόν μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από την Σουηδία για το Μουντιάλ της Ρωσίας, στοίχειωνε ακόμη την «Σκουάντρα ατζούρα» αλλά και τον ίδιο τον 40χρονο πορτιέρο…

Αλλωστε η σχέση των δυο είναι κάτι παραπάνω από ένας ευσυγκίνητος αποχαιρετισμός.

Ο μεγάλος Τζίτζι πήρε την απόφαση και επιστρέφει μετά και από την πίεση που του ασκήθηκε από το σύνολο του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ετσι θα έχει την ευκαιρία να πει το αντίο υπό καλύτερες συνθήκες και συγκεκριμένα στο φιλικό με αντίπαλο την Αργεντινή στο Μάντσεστερ (23/03, 21:45) και στο φιλικό με την Αγγλία στο Λονδίνο (27/03, 22:00).

Στην αποστολή επίσης κλήθηκαν και δυο «μικροί» από την U-21.  Ο Φεντερίκο Κιέζα της Φιορεντίνα, και ο επιθετικός της Μίλαν, Πάτρικ Κουτρόνε, ενώ αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τζάτζα, Ρομανιόλι, Μπαλοτέλι

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Ιταλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Ματία Περίν (Τζένοα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Αλεσάντρο Φλορέντζι (Ρόμα), Ντάβιντε Τζαπακόστα (Τσέλσι), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Αταλάντα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Μίλαν), Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Ματέο Νταρμιάν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ματία ντε Σίλιο (Γιουβέντους), Άλεξ Φεράρι (Βερόνα), Ντανιέλε Ρουγκάνι (Γιουβέντους)

ΜΕΣΟΙ

Τζιάκομο Μποναβεντούρα (Μίλαν), Μπράιαν Κριστάντε (Αταλάντα), Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι (Ίντερ), Ζορζίνιο (Νάπολι), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Λορέντζο Πελεγκρίνι (Ρόμα), Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερέν), Αντόνιο Καντρέβα (Ίντερ), Σιμόνε Βέρντι (Μπολόνια)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Κιέζα (Φιορεντίνα), Πάτρικ Κουτρόνε (Μίλαν), Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφει για …γελαστό αντίο ο Τζίτζι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.