ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Γουίλσιρ η Εβερτον

Με δεδομένη την αποχώρησή του από την Αρσεναλ το καλοκαίρι, ο Τζακ Γουίλσιρ βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο μερικών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Εβερτον δείχνει διατεθειμένη να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Η ομάδα από τη πόλη του Λίβερπουλ μάλιστα, φέρεται να είναι διατεθειμένη να ξοδέψει αρκετά προκειμένου να τον αποκτήσει....
Θέλει Γουίλσιρ η Εβερτον

Με δεδομένη την αποχώρησή του από την Αρσεναλ το καλοκαίρι, ο Τζακ Γουίλσιρ βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο μερικών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Εβερτον δείχνει διατεθειμένη να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Η ομάδα από τη πόλη του Λίβερπουλ μάλιστα, φέρεται να είναι διατεθειμένη να ξοδέψει αρκετά προκειμένου να τον αποκτήσει.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η διοίκηση της Εβερτον είναι αποφασισμένη να ξοδέψει το ποσό των 8 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει Γουίλσιρ η Εβερτον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.