ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσουράνης : «Ο διαιτητής είχε έρθει με εντολή»

Για το χθεσινό παιχνίδι με της Παναχαϊκής με τον Άρη, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, κάνοντας επίθεση στον διαιτητή του αγώνα αλλά και γενικά στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κατσουράνης : «Ο διαιτητής είχε έρθει με εντολή»

Πυρ και μανία εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είπε αρκετά πράγματα για την χθεσινή ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Άρη.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, δεν μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε όσα έκανε ο διαιτητής στον χθεσινό αγώνα της ομάδας του, για τον οποίο θεωρεί ότι είχε έρθει με «ξεκάθαρη εντολή».

Τέλος σχολίασε ακόμα και τον οπαδό που πέταξε το ποτήρι στον προπονητή του Άρη, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα βρεθεί και τιμωρηθεί όπως πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα είπε :                                                                                                  

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο :

«Δεν είναι θέμα μόνο των τελευταίων εβδομάδων, αλλά μίας κατάστασης που συντηρείται εδώ και τουλάχιστον τριάντα χρόνια. Πλέον στην Ελλάδα, ξέρουμε καλύτερα τους υπεύθυνους Τύπου των ομάδων απ’ ότι τους ποδοσφαιριστές. Στο εξωτερικό λέμε η Μπαρτσελόνα του Μέσι και στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη και η Παναχαϊκή του Κατσουράνη. Έχουμε πιάσει πάτο και δεν κάνει κανείς τίποτα για να το αλλάξει. Αν εξαιρέσεις την ΑΕΚ φέτος κανείς δε φόρεσε κοντομάνικα στην Ευρώπη, σε λίγο δεν θα παίζουμε καν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κανείς δεν προβληματίζεται».

Για την διαιτησία στο ματς της Παναχαϊκής με τον Άρη :

«Έχω προσωπική άποψη για τον διαιτητή. Είχε έρθει με εντολή. Προσπαθώ να φτιάξω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρω πάρα πολύ καλά να ξεχωρίζω τις προθέσεις των διαιτητών. Οι άνθρωποι είναι… μαθημένοι στο να έρθουν και να φέρουν ένα ντέρμπι ισοπαλία. Είχε φοβία να παίξει δύο ιστορικές ομάδες. Η εικόνα μας στο γήπεδο δεν ήταν για ισοπαλία αλλά για να νικήσουμε».

Τις λύσεις που προτείνει ο ίδιος για το θέμα της διαιτησίας :

«Πρέπει να αλλάξουμε και τους διαιτητές. Να τους κάνουμε μαθήματα και να τους εκπαιδεύσουμε. Απλά πρέπει να βρεθεί άνθρωπος με βούληση για να κάνει την αλλαγή. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Και δεν κατηγορώ μόνο αυτούς που είναι τώρα, αλλά όλους όσοι αποφασίζουν τα ίδια και τα ίδια τα τελευταία 30 χρόνια. Αντί να προωθούμε το προϊόν κάνουμε το αντίθετο. Εμείς δεν είμαστε εδώ μόνο για την Παναχαϊκή, αλλά για να κάνουμε κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε υπομονή, δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο έχει την υπομονή. Μέχρι τώρα κοροϊδευόμαστε».

Για το αν είναι δίκαιη η βαθμολογία της Football League :

«Κατά τη δική μου γνώμη όχι. Η Παναχαϊκή έπρεπε να είναι στη δυάδα. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Μες το γήπεδο είμαστε καλύτεροι και μας έχουν στερήσει βαθμούς και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Τον οπαδό που πέταξε το ποτήρι στον οπαδό του Άρη :

«Θα τον βρούμε, θα του κάνουμε μαθήματα και θα τον τιμωρήσουμε. Είμαστε ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα. Να μην κοροϊδευόμαστε για όλα αυτά τα περιστατικά ευθηνή έχουν η ΠΑΕ. Εμείς έχουμε χτίσει βάσεις σε αυτή την ομάδα, παίρνοντας την κάτω από το… μηδέν. Για μας χθες ήταν μία μεγάλη νίκη αυτό που έγινε στο γήπεδό μας. Μίλαγε όλη η Ελλάδα για μας. Έχω να το ζήσω από παιδάκι σε αυτό το γήπεδο. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν σαν σε ευρωπαϊκού αγώνα. Δείξαμε ότι αν θέλουμε, μπορούμε».

Για την προσπάθεια του με την ομάδα της Παναχαϊκής :

«Εμάς ο κόσμος έχει κάνει 15 χρόνια υπομονή. Κάνουμε μεγάλο αγώνα να τον εκπαιδεύσουμε, ώστε να χειροκροτεί τους παίκτες ακόμα και όταν δεν νικάνε. Χθες αυτό έγινε. Επίσης το ντέρμπι έγινε και με οπαδούς του Άρη και αυτό είναι μεγάλο βήμα. Για μας είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Προσπαθούμε να μεταδώσουμε πολιτισμό αλλά δε μας ακολουθούν. Αργά ή γρήγορα και αυτή η προσπάθεια θα πάει στα… σκουπίδια».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατσουράνης : «Ο διαιτητής είχε έρθει με εντολή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.