ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καυτό» καλοκαίρι για τους Βέλγους!

Η «La Dernière Heure», επιβεβαιώνοντας το Sportime.gr ασχολείται εκτενώς με το μέλλον των Ζιλέ, Οτζίτζα και Μιραλάς, ενώ για τον Προτό τονίζει πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να παραμείνει
«Καυτό» καλοκαίρι για τους Βέλγους!

Ο Ολυμπιακός έχει στήσει μία βελγική «παροικία» και ο Τύπος της χώρας, όπως είναι φυσιολογικό, ασχολείται με το ποδοσφαιρικό τους μέλλον. Την Τρίτη (20/3), η ιστοσελίδα «La Dernière Heure», επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sportime.gr, καταγράφει τα δεδομένα για τους πέντε Βέλγους παίκτες που έχουν στο έμψυχο δυναμικό τους οι «ερυθρόλευκοι».

Οι Γκιγιόμ Ζιλέ, Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Κέβιν Μιραλάς βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο βελγικών ομάδων, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους Μπιορν Ένγκελς και Σίλβιο Προτό. Μάλιστα, στο δημοσίευμα, τονίζεται πως ο Βέλγος τερματοφύλακας θα αρχίσει σύντομα τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραμονή του στην Ελλάδα και την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα κληθούν να αποφασίσουν όχι μόνο για το αν θα συνεχίσουν την κοινή τους διαδρομή, αλλά και να τη διευρύνουν σε χρονικό πλαίσιο.

Ο κανονισμός στο βελγικό πρωτάθλημα ενδέχεται να αλλάξει από τη νέα αγωνιστική περίοδο και κάθε ομάδα να έχει περισσότερους από έξι Βέλγους στη 18άδα της, σε κάθε αγώνα. Προς το παρόν, ισχύει ο αριθμός «6». Έτσι, οι Βέλγοι του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση. Ήδη, οι Γάνδη και Άντερλεχτ ενδιαφέρονται για τον Ζιλέ, ο οποίος είναι πιθανό να απασχολήσει και γαλλικές ομάδες μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Ναντ. Ο έμπειρος μέσος έχει παίξει και στις δύο ομάδες στο παρελθόν. Οι Μπριζ και Άντερλεχτ θέλουν τον Οτζίτζα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο στην έως τώρα καριέρα του.

Η ενδιαφέρουσα εξέλιξη προκύπτει για τον Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με την «La Dernière Heure», η Σταντάρ Λιέγης έχει στραμμένη την προσοχή της προς την πλευρά του Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός έχει απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια τη νυν Κυπελλούχο Βελγίου, ενώ υπενθυμίζεται πως αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Έβερτον.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καυτό» καλοκαίρι για τους Βέλγους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.