ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέντβεντ : «Δεν θα γίνει όπως πέρσι στο Κάρντιφ»

Σίγουρος πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως στον περσινό τελικό του Champions League, εμφανίστηκε μετά την κλήρωση με την Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους, ο Πάβελ Νέντβετ. Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της κλήρωσης για τους «8» του Champions League, ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, μιλώντας για την μάχη με την Ρεάλ και...
Νέντβεντ : «Δεν θα γίνει όπως πέρσι στο Κάρντιφ»

Σίγουρος πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως στον περσινό τελικό του Champions League, εμφανίστηκε μετά την κλήρωση με την Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους, ο Πάβελ Νέντβετ.

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της κλήρωσης για τους «8» του Champions League, ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, μιλώντας για την μάχη με την Ρεάλ και την σύγκριση με τον περσινό τελικό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Γηραιάς Κυρίας», αναφέρθηκε στο περσινό παιχνίδι του Κάρντιφ, που είχε λήξει με 4-1 υπέρ της «Βασίλισσας» και έκανε γνωστό πως δεν θεωρεί πως θα γίνει το ίδιο και την φετινή σεζόν.

Τέλος τόνισε πως η ομάδα νιώθει καλά και ότι για να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να παίξει σαν πραγματική Γιουβέντους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα γίνουν δύο καλά ματς, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κλήρωσης που έχει κερδίσει τα δύο τελευταία τρόπαια. Παίζουν καλά και με εντυπωσίασαν απέναντι στην Παρί και έχουν επικεντρώσει όλη τους την ενέργεια στο Champions League, όμως θα παίξουμε το πρώτο ματς στο Τορίνο και θα τους δυσκολέψουμε. Δεν πιστεύω πως θα υποφέρουμε όπως στον τελικό του Κάρντιφ. Νιώθουμε σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε σαν Γιουβέντους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέντβεντ : «Δεν θα γίνει όπως πέρσι στο Κάρντιφ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.