ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι λόγοι που ο Νεϊμάρ μετάνιωσε την μετακίνηση του στην Παρί

Δεν τα είχε ζυγίσει καλά ο Βραζιλιάνος τα πράγματα και τώρα ζητάει λαγούς με πετραχήλια από τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων ώστε να παραμείνει. Συγκεκριμένα 1,2 εκατομμύρια... την εβδομάδα!
Οι λόγοι που ο Νεϊμάρ μετάνιωσε την μετακίνηση του στην Παρί

Δεν τα είχε ζυγίσει καλά ο Βραζιλιάνος τα πράγματα και τώρα ζητάει λαγούς με πετραχήλια από τον ιδιοκτήτη των Παριζιάνων ώστε να παραμείνει. Συγκεκριμένα 1,2 εκατομμύρια… την εβδομάδα!

Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ μας απασχόλησε όλο το προηγούμενο καλοκαίρι με το μεταγραφικό του σίριαλ και με το που μπήκε η φετινή άνοιξη, άρχισε να δείχνει διάθεση για ίδια και χειρότερα. Αφότου βγήκαν δημοσιεύματα που μίλαγαν για σύνδεση του με την Ρεάλ, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της Παρί που τον επισκέφθηκε στη Βραζιλία ένα αστρονομικό ποσό για να μείνει στην ομάδα. Επίσης του μετέφερε και τα παράπονα του από την ομάδα και το Γαλλικό πρωτάθλημα που τον αναγκάζουν να έχει αυτή την στάση και αυτές τις απαιτήσεις.

Ο Νεϊμάρ έχει παραπονεθεί ουκ ολίγες φορές για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του. Θεωρεί πως οι παίκτες των υπολοίπων ομάδων αγωνίζονται σκληρά, καθώς μόνο μ’ αυτό τον τρόπο μπορούν να τον περιορίσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στην στιγμή που τραυματίστηκε, δεχόταν 5.7 φάουλ ανά παιχνίδι, την ώρα που στην Μπαρτσελόνα ο μέσος όρος ήταν 3.5 ανά ματς.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Επίσης, ο 26χρονος επιθετικός πιστεύει πως δεν προστατεύεται απ’ τους διαιτητές, οι οποίοι αφήνουν ελεύθερος τους αντίπαλους του να προβαίνουν σε σκληρά μαρκαρίσματα ανεξέλεγκτα.

ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κατά το παρελθόν, ο πατέρας του Βραζιλιάνου σταρ είχε τονίσει πως ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί στη Ligue 1 επειδή το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο σε σχέση με την Ισπανία ή την Αγγλία.

Τελικά, λόγω χρημάτων, έκανε στροφή 180 μοιρών, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, συνεχίζουν να θεωρούν πως το επίπεδο δεν μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα.

ΚΑΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για παίκτες της δικής του ποιότητας, το ύψος του γρασιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, αφού όσο χαμηλότερο είναι, τόσο πιο εύκολα μπορεί να ξεδιπλώσει την ποιότητά του. Ωστόσο, σε πολλά απ’ τα γήπεδα της Ligue 1 έχει παρατηρήσει πως το γρασίδι είναι συχνά ψηλό, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνο τραυματισμού, αλλά και να δυσκολεύει το έργο τους.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Τέλος, ο Νεϊμάρ έχει εκφράσει την αντίθεσή του στα ταξίδια με λεωφορείο, παρά το γεγονός πως οι αποστάσεις μεταξύ των πόλεων είναι μικρές. Επιπλέον, δεν του αρέσει το γεγονός πως η αποστολή κλείνεται σε ένα ξενοδοχείο απ’ την παραμονή των αγώνων, αφού είχε συνηθίσει στη Μπαρσελόνα να συναντιέται με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής την ημέρα του ματς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι λόγοι που ο Νεϊμάρ μετάνιωσε την μετακίνηση του στην Παρί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.