ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Φουλάρει» για Ντεσπόντοφ

Ετοιμάζεται να κάνει επίσημη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας
«Φουλάρει» για Ντεσπόντοφ

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ και σύμφωνα με τους Βούλγαρους ετοιμάζει προσφορά για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Βούλγαρος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας του για το 2017, έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, που βλέπει στο πρόσωπό του ένα άκρως ελπιδοφόρο πρότζεκτ.

Οι Πειραιώτες έχουν τσεκάρει αρκετές φορές από κοντά τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ. Η τελευταία ήταν την περασμένη Κυριακή (18/3), στο ντέρμπι της Σόφιας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Λέφσκι, που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 1-0.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βουλγαρίας, οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Μάλιστα, η ιστοσελίδα «topsport.bg» αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και ενάμιση εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του 21χρονου (11/11/1996) ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ντινάμο Κιέβου.

Ο Ντεσπόντοφ αγωνίζεται κυρίως στο δεξί «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παίζει και στο αριστερό, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός. Διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 8 γκολ και 5 ασίστ σε 26 συμμετοχές.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Φουλάρει» για Ντεσπόντοφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.