ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Οφόε ανοίγει τον δρόμο των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος μέσος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος, με το αζημίωτο φυσικά. Πόσες και πόσες φορές το αναφέραμε μέσα στον Ιανουάριο; Πραγματικά μάλλιασε η γλώσσα μου να σας λέω πως ο Οφόε δεν μένει στον Ολυμπιακό ούτε με σφαίρες. Είχε φροντίσει να το δείξει με κάθε τρόπο. Από τη μία η γκρίνια της...
Ο Οφόε ανοίγει τον δρόμο των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος μέσος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει πρώτος, με το αζημίωτο φυσικά.

Πόσες και πόσες φορές το αναφέραμε μέσα στον Ιανουάριο; Πραγματικά μάλλιασε η γλώσσα μου να σας λέω πως ο Οφόε δεν μένει στον Ολυμπιακό ούτε με σφαίρες. Είχε φροντίσει να το δείξει με κάθε τρόπο.

Από τη μία η γκρίνια της γυναίκας του. Από την άλλη η κλοπή. Η φυγή του Χάσι που ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε. Το γεγονός πως ήταν ο μόνος παίκτης που δεν έδωσε χρήματα τις γιορτές στο προσωπικό του Ολυμπιακού. Το ότι έχει στείλει κάποια προσωπικά αντικείμενα στο Βέλγιο. Πολλά. Ο Οτζίτζε Οφόε θα είχε αποχωρήσει ήδη από τον Ολυμπιακό, αν δεν υπήρχε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τον Λεμονή δεν ήθελε να τον βλέπει στα μάτια του. Ο Οσκαρ Γκαρθία ήταν που επέμενε να το κρατήσει και τα κατάφερε. Μάταιος και ο κόπος του Ισπανού κόουτς κι αυτός της διοίκησης που πίστευε στην ανάκαμψη του παίκτη.
Εδώ που τα λέμε, κακός δεν είναι. Αλλά αν δεν έχεις το μυαλό σου στο να παίξεις μπάλα όσο και να την ξέρεις, αυτή δεν θα… τσουλήσει. Απλά πράγματα. Ο 29χρονος μέσος πήρε δεύτερη ευκαιρία, αλλά… δεν! Ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα των αποχωρήσεων. Με το αζημίωτο φυσικά, αφού ο Ολυμπιακός περιμένει να εισπράξει μίνιμουμ όσο έδωσε στη Λέγκια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Οφόε ανοίγει τον δρόμο των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.