ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα επιστροφής στον Χάρη Χαρίση

Η πολύ καλή του παρουσία στο Βέλγιο και οι αποχωρήσεις από το κέντρο του Δικέφαλου ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής Η τελευταία φορά που τον καμαρώσαμε στο γρασίδι ήταν… πέρυσι. Για την ακρίβεια τις 27 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Αμβέρσα. Εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι το τελευταίο του Χαρίση με την φανέλα της Σιντ...
Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα επιστροφής στον Χάρη Χαρίση

Η πολύ καλή του παρουσία στο Βέλγιο και οι αποχωρήσεις από το κέντρο του Δικέφαλου ανοίγουν τον δρόμο της επιστροφής

Η τελευταία φορά που τον καμαρώσαμε στο γρασίδι ήταν… πέρυσι. Για την ακρίβεια τις 27 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Αμβέρσα. Εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι το τελευταίο του Χαρίση με την φανέλα της Σιντ Τρούιντεν, ολοκληρώνοντας ένα εξάμηνο με 17 ματς (12 εξ αυτών 90λεπτα) και 1 γκολ. Εφεξής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο λόγος ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς που σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης –τουλάχιστον- μέχρι τέλη Μαρτίου. Πρακτικά, ο 23χρονος box to box δύσκολα να παίξει ξανά με την Σιντ Τρούιντεν. Στο διάστημα της συμμετοχής του πάντως είχε προλάβει να κάνει «κλικ». Τόσο στους μεγάλους του Βελγίου, όσο και σε… τρίτα μάτια από άλλες χώρες. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπρος στο ενδεχόμενο της απώλειας του Χαρίση αντιλήφθηκε την ποδοσφαιρική του σημασία και ήδη έχει δρομολογήσει το timing της επιστροφής του στην Τούμπα. Εχουμε και λέμε: η Σιντ Τρούιντεν τον δανείστηκε για ένα χρόνο με 1,5 μύριο οψιόν αγοράς. Το ποσό αυτό ισχύει αποκλειστικά για την βελγική ομάδα και καμία άλλη. Οι Βέλγοι μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων ήταν έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του μια και οι εμφανίσεις του Χαρίση τους είχαν θαμπώσει. Μόνο που εκείνη την περίοδο η Σιντ Τρούιντεν πουλήθηκε σε Ιάπωνες και όλα «πάγωσαν». Συνάμα, ο τεχνικός διευθυντής (και ένθερμος φαν του Χαρίση) Φιλίπ Μπόρμανς αποχώρησε και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2,5 μήνες το project αγοράς του Ελληνα χαφ μπήκε στην κατάψυξη. Κάθε εμπόδιο για καλό μια και ο ΠΑΟΚ προ ημερών ενημέρωσε το περιβάλλον του παίκτη πως το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα μια και οι Κάνιας, Σάχοφ θα αποχωρήσουν. Πέραν του αγωνιστικού χώρου που «γεννιέται» για τον Χαρίση συνάμα οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για νέο συμβόλαιο (σ.σ.: το υπάρχον τρέχει μέχρι το 2019).

Ο Χάρης Χαρίσης πρόλαβε στο πρώτο εξάμηνο να παίξει σε 17 ματς (12 εξ αυτών 90λεπτα), σκοράροντας μία φορά. Το συμβόλαιο του 23χρονου χαφ με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2019.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα επιστροφής στον Χάρη Χαρίση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.