ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ καλεί Νεϊμάρ: Έλα πριν από το Μουντιάλ

Η ζωή στο Παρίσι δεν είναι για όλους. Σίγουρα δεν είναι για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιθυμεί να φύγει από την Παρί, καθώς δεν κατάφερε να «κολλήσει» με την ομάδα. Κάπου εκεί, ως γνωστόν, μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Μόνο που τον θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται....
Ρεάλ καλεί Νεϊμάρ: Έλα πριν από το Μουντιάλ

Η ζωή στο Παρίσι δεν είναι για όλους. Σίγουρα δεν είναι για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιθυμεί να φύγει από την Παρί, καθώς δεν κατάφερε να «κολλήσει» με την ομάδα.

Κάπου εκεί, ως γνωστόν, μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Μόνο που τον θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Αs», οι Μαδριλένοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Πάντως, η Παρί δεν καταθέτει τα όπλα. Μάλιστα, επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στο Παρκ Ντε Πρενς ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, παρά την επίσκεψη που έκανε ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί στην Βραζιλία για να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην Παρί.

Συνάντηση Πέρεθ – Πατέρα Νειμάρ

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την «Marca», ο πατέρας του Νεϊμάρ, συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και μίλησε για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του γιου του στην «Βασίλισσα».

Οι δύο τους βρέθηκαν στην Βραζιλία και συζήτησαν όλους τους τομείς της υπόθεσης, που ωστόσο λόγω των οικονομικών δεδομένων, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Φυσικά τα λεφτά που θέλει να δώσει η Ρεάλ, μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ καλεί Νεϊμάρ: Έλα πριν από το Μουντιάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.