ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο : «Είμαι ο καλύτερος»

Για ακόμα μία φορά προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.
Ρονάλντο : «Είμαι ο καλύτερος»

Στην Λισαβόνα για την ανάδειξη του καλύτερου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή της χρονιάς, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που φυσικά κατέκτησε το βραβείο.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που εμφανίστηκε με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα με 65% των ψήφων, τους Ρουί Πατρίσιο (18%) και Μπερνάντο Σίλβα (17%).

Αμέσως μετά την βράβευση του μάλιστα δήλωσε :

«Πιστεύω πάντα και το λέω ότι είμαι ο καλύτερος. Ό,τι και να λένε οι άλλοι, το αποδεικνύω συνέχεια στο γήπεδο».

«Το 2017 ήταν μια εξαιρετική χρονιά, τόσο ομαδικά όσο και προσωπικά. Κατέκτησα μία ακόμη Χρυσή Μπάλα, τίτλους με τη Ρεάλ, ενώ έκανα κι ένα ακόμη ρεκόρ, με τρία παιδιά σε τρεις μήνες».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρονάλντο : «Είμαι ο καλύτερος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.