ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόχο : «Απίστευτο να φοράς αυτή την φανέλα»

Το νέο του συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάρκο Ρόχο, ο οποίος ήταν πανευτυχής με την εξέλιξη αυτή και την παραμονή του στους «Κόκκινος Διαβόλους». Δηλώσεις έκανε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ ο Μάρκος Ρόχο, τονίζοντας την χαρά του για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο αμυντικός των «Κόκκινων Διαβόλων»...
Ρόχο : «Απίστευτο να φοράς αυτή την φανέλα»

Το νέο του συμβόλαιο υπέγραψε ο Μάρκο Ρόχο, ο οποίος ήταν πανευτυχής με την εξέλιξη αυτή και την παραμονή του στους «Κόκκινος Διαβόλους».

Δηλώσεις έκανε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ ο Μάρκος Ρόχο, τονίζοντας την χαρά του για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο αμυντικός των «Κόκκινων Διαβόλων» που θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ είπε αναλυτικά :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Δούλεψα πολύ σκληρά αυτή τη χρονιά για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Επομένως το ότι υπέγραψα αυτό το συμβόλαιο δίνει χαρά σε εμένα και την οικογένειά μου».

«Το μέγεθος αυτής της ομάδας και το πόσο σπουδαία είναι… Απλά και μόνο να φοράς αυτή τη φανέλα είναι απίστευτο! Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μοναδικό για εμένα. Ανέκαθεν ήταν όνειρο μου και τελικά βρίσκομαι εδώ τέσσερα χρόνια, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόχο : «Απίστευτο να φοράς αυτή την φανέλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.