ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σαν να ετοιμαζόμαστε για αγώνα»

Ο Όσκαρ Γκαρθία ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πιθανότητες για να κατακτήσει τον τίτλο.
«Σαν να ετοιμαζόμαστε για αγώνα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/3, 15:00), ο Ολυμπιακός δίνει ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και Τύπο.

Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης, ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας από όλους να συνεχίσουν τη δουλειά τους προκειμένου να είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. «Καθημερινά θα δουλεύουμε σαν να ετοιμάζουμε την ομάδα για αγώνα» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα της τεχνικής ηγεσίας. Το φιλικό με τον Πανιώνιο προσφέρεται για να παραμείνει η ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα και ο Γκαρθία περιμένει από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα.

Άλλωστε, στην ομιλία του, ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που εξακολουθεί να είναι η κατάκτηση του τίτλου, για αυτό και ζήτησε σκληρή δουλειά κάθε ημέρα. «Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να το κατακτήσουμε. Είμαστε ακόμα μέσα στη διεκδίκησή του» τόνισε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Σαν να ετοιμαζόμαστε για αγώνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.