ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην έξοδο ο Ζιλέ

Ο 34χρονος μέσος δεν κατάφερε να «κολλήσει» στον Ολυμπιακό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του παίζει δυνατά στο Βέλγιο
Στην έξοδο ο Ζιλέ

Μεγάλο το ενδιαφέρον αναφορικά με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας σεζόν. Μέσα σε αυτές θα είναι και ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Κρίνεται πως δεν πέρασε τις… εξετάσεις.

Ο 34χρονος μέσος, έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να συμφωνήσει για να πει αντίο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του παίζει δυνατά στο Βέλγιο, για καλές ομάδες (Αντερλεχτ, Γάνδη, από τις οποίες έχει περάσει στο παρελθόν), ενώ υπάρχει και η Γαλλία, αλλά όχι η πρώην ομάδα του, η Ναντ.

Ο Ζιλέ μπορεί να έχει μεγάλο και εξαιρετικό βιογραφικό, ωστόσο δεν κατάφερε να «κολλήσει» στον Ολυμπιακό. Επίσης η απόφαση που έχει παρθεί, είναι για ένα πιο νεανικό κέντρο, με πινελιές εμπειρίας από Ρομαό και Ταχτσίδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην έξοδο ο Ζιλέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!