ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην καλοκαιρινή λίστα της Τσέλσι ο Ράμσεϊ!

Μετά τον Ολιβιέ Ζιρού άλλος ένας κανονιέρης είναι υποψήφιος για να αλλάξει γειτονιά στο Λονδίνο Ο Άαρον Ράμσεϊ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Άρσεναλ και η συμπολίτισσα Τσέλσι γλυκοκοιτάζει την εξαιρετική περίπτωση του Ουαλού μέσου. Οι μπλέ του Λονδίνου έδωσαν τον Γενάρη 18 εκατομμύρια για τον Ολιβιέ Ζιρού μετά από εισήγηση του Αντόνιο...
Στην καλοκαιρινή λίστα της Τσέλσι ο Ράμσεϊ!

Μετά τον Ολιβιέ Ζιρού άλλος ένας κανονιέρης είναι υποψήφιος για να αλλάξει γειτονιά στο Λονδίνο

Ο Άαρον Ράμσεϊ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Άρσεναλ και η συμπολίτισσα Τσέλσι γλυκοκοιτάζει την εξαιρετική περίπτωση του Ουαλού μέσου. Οι μπλέ του Λονδίνου έδωσαν τον Γενάρη 18 εκατομμύρια για τον Ολιβιέ Ζιρού μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει αμφιβολίες για τον Μοράτα και δάνεισε στην Ντόρτμουντ τον Μπατσουαγί και τώρα ετοιμάζουν το νέο τους χτύπημα για παίχτη της αντιπάλου.

Η Άρσεναλ είναι αναγκασμένη ουσιαστικά να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Ράμσεϊ αφού αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του μπορεί να χαθεί ακόμα και ως ελεύθερος. Η περίπτωση είναι παρόμοια με αυτή των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ και γι αυτό οι κανονιέρηδες έχουν βάλει σε προτεραιότητα την ανανέωση του και τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο. Αν τελικά όμως δεν τα βρουν με τον παίχτη τους τότε θα αναγκαστούν να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι.

Επίσης οι μπλε έχουν δείξει ότι επιθυμούν διακαώς την παραμονή Αζάρ και γι αυτόν τον λόγο σύμφωνα με την Mirror, ετοιμάζονται να του προσφέρουν 300.000 λίρες την εβδομάδα και να τον κάνουν τον πιο καλά αμειβόμενο παίχτη τους.

Αυτά θα εξαρτηθούν ωστόσο και από το μέλλον του Αντόνιο Κόντε τον οποίο επιθυμεί η Παρί για να διαδεχθεί τον Έμερι στον πάγκο της από την νέα χρονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην καλοκαιρινή λίστα της Τσέλσι ο Ράμσεϊ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.