ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φεύγει για Ισραήλ ο Αλτμαν

Στην πατρίδα του θα ταξιδέψει ο Όμρι Άλτμαν τη Δευτέρα (19/3), ώστε να υποβληθεί σε εγχείρηση για τη ρήξη χιαστού
Φεύγει για Ισραήλ ο Αλτμαν

Ο Όμρι Αλτμαν ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει για την πατρίδα του τη Δευτέρα (19/3), όπου θα υποβληθεί στην επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει φυσικά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για το υπόλοιπο της σεζόν και θα είναι έτοιμος από τη νέα περίοδο.

Σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ο Άλτμαν έχει αποφασίσει να κάνει το σοβαρό χειρουργείο στο γόνατό του, στο Ισραήλ.

Μάλιστα ο Αλτμαν είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» που έχει φέτος τόσο σοβαρό τραυματισμός. Ο πρώτος ήταν ο Λουτσιάνος, που επίσης υπέστη ρήξη χιαστού και πλέον έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο προσεχές φιλικό του Παναθηναϊκού με την Σπάρτη την Πέμπτη (22/3).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φεύγει για Ισραήλ ο Αλτμαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.