ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κεφάλια μέσα!

Οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό, επέστρεψαν στις προπονήσεις με γεμάτο απουσιολόγιο
Τα κεφάλια μέσα!

Με την αγωνιστική δράση να έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (19/3). Οι μπαταρίες, γεμάτες, αφού για αυτό φρόντισε το διήμερο ρεπό που έδωσε στο ρόστερ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τα φιλικά των εθνικών ομάδων ωστόσο, γέμισαν το «κιτρινόμαυρο» απουσιολόγιο με οκτώ ονόματα. Πέρα από τους Ελληνες διεθνείς της Ανδρών που κλήθηκαν από τον Μίκαλε Σκίμπε ( Χριστοδουλόπουλος, Μπακάκης, Μπακασέτας, Μπάρκας), τον Γαλανόπουλο που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Ελπίδω και τον Γιούση στη νέων, απόντες ήταν οι Βράνιες ( εθνικής Βοσνίας) και ο Μασούντ ( Ιράν).

Παρόλα αυτά, τα κεφάλια μπήκαν μέσα και τα πρώτα ευχάριστα νέα ήρθαν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της Ενωσης. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έδειξε πως σύντομα θα βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς και σε θέση να γυρίσει στη δράση. Από την άλη, ο Ούρος Τσόσιτς, έκανε ατομικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση που είχε στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα κεφάλια μέσα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.