ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Αλαφούζου (pic)

Τι ανέγραφαν τα φέιγ βολάν, τα οποία πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά τη χθεσινοβραδινή τους επίσκεψη στον Γιάννη Αλαφούζο. Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sportime, περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από την οικία του Αλαφούζου, διαμαρτυρόμενοι στον επιχειρηματία για την οριακή κατάσταση του συλλόγου. Εκτός από τα συνθήματα που...
Τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Αλαφούζου (pic)

Τι ανέγραφαν τα φέιγ βολάν, τα οποία πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, κατά τη χθεσινοβραδινή τους επίσκεψη στον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sportime, περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από την οικία του Αλαφούζου, διαμαρτυρόμενοι στον επιχειρηματία για την οριακή κατάσταση του συλλόγου.

Εκτός από τα συνθήματα που φώναξαν κατά του μεγαλομετόχου, οι «πράσινοι» οπαδοί πέταξαν επίσης και φέιγ βολάν, μέσα από τα οποία ζητούσαν από τον εφοπλιστή να πληρώσει τα χρέη του και να φύγει.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτό:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Αλαφούζου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.