ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τη δέσμευση Αλαφούζου θέλουν οι συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου

Η κοινοπραξία «Athens Alive», είναι έτοιμη για το επόμενό της βήμα
Τη δέσμευση Αλαφούζου θέλουν οι συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου

Η κοινοπραξία «Athens Alive», που μες στο Σαββατοκύριακο έκανε επίσημα γνωστό το ενδιαφέρον της για την ΠΑΕ (σ.σ. μέσω επιστολής που απέστειλε στον Γιάννη Αλαφούζο) είναι έτοιμη για το επόμενό της βήμα.

Η πρόθεση εμπλοκής των συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει αποκτήσει πλέον επίσημη μορφή. Στην επιστολή που εστάλη (πιθανότατα το Σάββατο) στον Γιάννη Αλαφούζο, οι εταιρείες-κολοσσοί που θ’ αναμειχθούν στο project του ΟΑΚΑ, κατέγραψαν λεπτομερώς το πλάνο τους για το σύλλογο.

Μάλιστα, από τη μεριά τους υπήρξε ένα συγκεκριμένο αίτημα. Να εγγυηθεί ο Αλαφούζος πως, όταν εγκριθεί από την Πολιτεία το project «Athens Alive», τότε θα κινήσει άμεσα και δίχως καθυστερήσεις, τις διαδικασίες για τη μεταβίβαση των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εξέλιξη που φανερώνει την πρόθεση των συμπαικτών του Γιαννακόπουλου, να δείξουν με τον πιο πειστικό τρόπο, ότι είναι αποφασισμένοι ν’ αναλάβουν, στα χέρια τους, τις τύχες της ομάδας. Πια, το «μπαλάκι» βρίσκεται αφενός στη μεριά του Αλαφούζου κι αφετέρου, στην αντίστοιχη της κυβέρνησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τη δέσμευση Αλαφούζου θέλουν οι συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.