ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιάγκο Σίλβα : «Σίγουρος ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει»

Σίγουρος πως ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας, Τιάγκο Σίλβα.
Τιάγκο Σίλβα : «Σίγουρος ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει»

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Νεϊμάρ να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πηγαίνει προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτές τις φήμες θέλησε να σχολιάσει ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του, Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα για να πετύχουν πολλά μαζί.

«Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Παρί. Ελπίζω ότοι θα μείνει μαζί μας. Αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ δυνατό, όμως όπως είναι φυσιολογικό σου παίρνει λίγο χρόνο για να κερδίσεις.

Θα μείνουμε δίπλα στον Νεϊμάρ. Ήδη έχει κάνει αρκετά μεγάλη πρόοδο με την αποθεραπεία του πίσω στην Βραζιλία και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά.

Ελπίζω να μείνει μαζί μας, επειδή με αυτόν είμαστε πολύ δυνατότεροι. Αν πιστεύω ή είναι σίγουρος; Είμαι σίγουρος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τιάγκο Σίλβα : «Σίγουρος ότι ο Νεϊμάρ θα μείνει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.