ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρολάρισμα για τον Σουηδό διαιτητή που δεν σταύρωσε σφύριγμα χθες στο Λονδίνο.

Έγιναν κάποιες προσθήκες στις πληροφορίες της Wikipedia γύρω από αυτόν Φίλαθλοι της Μίλαν ή απλοί ποδοσφαιρόφιλοι; Όποιος και αν είναι ο υπεύθυνος το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό όταν αναζητήσεις στη Wikipedia τον Jonas Eriksson, τον Σουηδό διαιτητή που σφύριξε χθες στο Λονδίνο την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μίλαν. Ο Σουηδός άκουσε πολλά από το twitter,...
Τρολάρισμα για τον Σουηδό διαιτητή που δεν σταύρωσε σφύριγμα χθες στο Λονδίνο.

Έγιναν κάποιες προσθήκες στις πληροφορίες της Wikipedia γύρω από αυτόν

Φίλαθλοι της Μίλαν ή απλοί ποδοσφαιρόφιλοι; Όποιος και αν είναι ο υπεύθυνος το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό όταν αναζητήσεις στη Wikipedia τον Jonas Eriksson, τον Σουηδό διαιτητή που σφύριξε χθες στο Λονδίνο την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μίλαν. Ο Σουηδός άκουσε πολλά από το twitter, κυρίως για το πέναλτι που έδωσε στον Ντάνι Γουέλμπεκ, με αποτέλεσμα να δεχθεί την οργή αλλά και το τρολάρισμα από αρκετούς χρήστες.

Ένα από τα καλύτερα πειράγματα που του έκαναν ήταν ότι ανανέωσαν σε χρόνο αστραπή τις πληροφορίες σχετικά με τον Eriksson στη Wikipedia!

 

Ανθρώπινο λάθος ή θαυμαστής του Γουέλμπεκ ο Σουηδός;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρολάρισμα για τον Σουηδό διαιτητή που δεν σταύρωσε σφύριγμα χθες στο Λονδίνο.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.