ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν η Άρσεναλ απέρριπτε τον «χοντρούλη» Κέιν (pics)

Η εκπληκτική άνοδος του Χάρι Κέιν τα τελευταία δύο χρόνια, έχει κάνει τους ανθρώπους της Τότεναμ να τρίβουν τα χέρια τους και της Αρσεναλ να… αναρωτιούνται γιατί τον άφησαν να φύγει. Ο Κέιν, φανατικός οπαδός της Αρσεναλ μικρός, είχε πάει σε μικρή ηλικία στον σύλλογο, ο οποίος τον απέρριψε. Ο λόγος που δεν τον κράτησαν...
Όταν η Άρσεναλ απέρριπτε τον «χοντρούλη» Κέιν (pics)

Η εκπληκτική άνοδος του Χάρι Κέιν τα τελευταία δύο χρόνια, έχει κάνει τους ανθρώπους της Τότεναμ να τρίβουν τα χέρια τους και της Αρσεναλ να… αναρωτιούνται γιατί τον άφησαν να φύγει. Ο Κέιν, φανατικός οπαδός της Αρσεναλ μικρός, είχε πάει σε μικρή ηλικία στον σύλλογο, ο οποίος τον απέρριψε. Ο λόγος που δεν τον κράτησαν στην ομάδα, ήταν γιατί είχε περιττά κιλά και δεν ήταν αθλητικός. Αυτό τουλάχιστον είπε ο παλαίμαχος άσος των «κανονιέρηδων» Λίαμ Μπρέιντι.

«Ηταν χοντρούλης και δεν είχε καλά αθλητικά προσόντα», είπε χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη του Κέιν ωστόσο, τους διέψευσε. Δούλεψε πολύ και έχει ξεπεράσει πλέον τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι από τους πλέον περιζήτητους παίκτες.

«Προφανώς και κάναμε λάθος που τον αφήσαμε. Με την αποφασιστικότητά του όμως βελτιώθηκε και έχτισε μια εξαιρετική καριέρα. Το αξίζει. Είναι παίκτης με χαρακτήρα που πάντα ψάχνει τη βελτίωση. Οι αριθμοί του τα λένε όλα. Και είναι μόλις 24 ετών», συμπλήρωσε ο Μπρέιντι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όταν η Άρσεναλ απέρριπτε τον «χοντρούλη» Κέιν (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.