Δεν αλλάζει λογική ο Γκαρθία

Διπλή προπόνηση είχαν την Τρίτη (27/3) οι «ερυθρόλευκοι» και ο Όσκαρ Γκαρθία περιμένει την Τετάρτη (28/3) τους υπόλοιπους διεθνείς για να έχει λευκό απουσιολόγιο.
Δεν αλλάζει λογική ο Γκαρθία

Η Super League επαναρχίζει από την 26η αγωνιστική και το Σάββατο (31/3) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.

Ο Όσκαρ Γκαρθία περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να έχει γεμάτο ρόστερ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ήδη, επέστρεψε ο Ελαμπντελαουί, ενώ την Τετάρτη (28/3) γυρίζουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας οι Φορτούνης, Ταχτσίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος, Βέργος, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί. Για αυτόν το λόγο, η προπόνηση προγραμματίστηκε το απόγευμα προκειμένου να προλάβουν να βρεθούν στο Ρέντη οι οκτώ διεθνείς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σπανίως δείχνει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα μέσα από τις προπονήσεις, αλλά έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι αφοσιωμένοι στο καθημερινό πρόγραμμα. Μάλιστα, την Τρίτη (27/3), οι ποδοσφαιριστές έκαναν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το προσεχές επίσημο παιχνίδι, δουλεύοντας σε φυσική κατάσταση και τακτική. Να σημειωθεί πως στην πρωινή προπόνηση βρέθηκε στο Ρέντη ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος έχει ενεργοποιηθεί ξανά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, είχε τετ α τετ με τον Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή του Πρωταθλήματος και τη νίκη με 4-0 στην έδρα του Πλατανιά (11/3). Δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα, κάτι που σημαίνει πως ο Αντρέ Μαρτίνς έχει πιθανότητες να διατηρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα για δεύτερο διαδοχικό ματς Πρωταθλήματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν αλλάζει λογική ο Γκαρθία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.