ΠΑΟΚ

Δύσκολα και του χρόνου ο Αζεβέδο

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Μάρσιο Αζεβέδο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα τη νέα σεζόν. Παρ’ ότι ήρθε με μεγάλες προοπτικές στη Θεσσαλονίκη, ο 32χρονος αριστερός μπακ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και ακόμη και τώρα, τέσσερις μήνες μετά, δεν έχει πείσει...
Δύσκολα και του χρόνου ο Αζεβέδο

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Μάρσιο Αζεβέδο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα τη νέα σεζόν.

Παρ’ ότι ήρθε με μεγάλες προοπτικές στη Θεσσαλονίκη, ο 32χρονος αριστερός μπακ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και ακόμη και τώρα, τέσσερις μήνες μετά, δεν έχει πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου ότι μπορεί να καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Ο Αζεβέδο έχει μόλις πέντε συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, τρεις στο πρωτάθλημα (όλες σαν αλλαγή) και δύο στο κύπελλο σαν βασικός απέναντι σε Ατρόμητο στο Περιστέρι και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Απέναντι στους «κυανέρυθρους», μάλιστα, πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με το δικέφαλο στο στήθος καθώς μοίρασε μία πολύ όμορφη ασίστ στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης από τους φίλους του Δικεφάλου.

Σε ματς όμως που η μπάλα «έκαιγε» και ο Λουτσέσκου χρειάστηκε τη βοήθειά του, ο Βραζιλιάνος φάνηκε ανέτοιμος, δεν είχε ρυθμό, κάτι που όπως φαίνεται θα του στοιχίσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έτσι, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, οι οποίοι ήδη έχουν αποφασίσει να επαναφέρουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ το Δημήτρη Γιαννούλη, δεν αναμένεται να ενεργοποιήσουν την επέκταση της συνεργασίας, που είχαν υπογράψει το χειμώνα με τον Αζεβέδο.

Δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να έχει και πάλι ρόλο στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ είναι πιθανό οι επιτελείς της ομάδας να προχωρήσουν σε μεταγραφή πρωτοκλασάτου παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ώστε να απελευθερωθεί ο Πορτογάλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύσκολα και του χρόνου ο Αζεβέδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.