Ο Ετό… έγινε Καίσαρας και εξοργίστηκε!

Κάποιοι λαμβάνουν τοις μετρητοίς τα πρωταπριλιάτικα ψέματα. Οταν αυτά προκαλούν εντυπώσεις, ίσως και να έχουν δίκαιο. Ο Σαμουέλ Ετό πάντως, ενοχλήθηκε με αφρικανικό σάιτ, το οποίο λόγω της ημέρας παρουσίασε όχι απλά είδηση, αλλά μια συνέντευξή του. Σε αυτή φερόταν να λέει ότι ονειρεύεται την προεδρία του Καμερούν, όπως ο Καίσαρας ονειρευόταν τη Ρώμη. Ο Ετό ποτέ...
Ο Ετό… έγινε Καίσαρας και εξοργίστηκε!

Κάποιοι λαμβάνουν τοις μετρητοίς τα πρωταπριλιάτικα ψέματα. Οταν αυτά προκαλούν εντυπώσεις, ίσως και να έχουν δίκαιο. Ο Σαμουέλ Ετό πάντως, ενοχλήθηκε με αφρικανικό σάιτ, το οποίο λόγω της ημέρας παρουσίασε όχι απλά είδηση, αλλά μια συνέντευξή του.

Σε αυτή φερόταν να λέει ότι ονειρεύεται την προεδρία του Καμερούν, όπως ο Καίσαρας ονειρευόταν τη Ρώμη. Ο Ετό ποτέ δεν παραχώρησε συνέντευξη ούτε και θέλει να θέσει υποψηφιότητα.

Συνέταξε μια μακροσκελή ανακοίνωση, την ανήρτησε και στο Facebook και ζήτησε από τους συντάκτες της ιστοσελίδας να τη δημοσιεύσουν ακριβώς εκεί που τοποθέτησαν και το πρωταπριλιάτικο ψέμα τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ετό… έγινε Καίσαρας και εξοργίστηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.