ΠΑΟΚ

Τρία εκατ. ευρώ για Ουάρντα

Η τουρκική ομάδα περιμένει από τον ΠΑΟΚ να ορίσει την τιμή εκκίνησης για την παραχώρηση του παίκτη
Τρία εκατ. ευρώ για Ουάρντα

Η Γαλατάσαραϊ δεν το βάζει κάτω για την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Εδώ και μέρες ο τουρκικός Τύπος σημειώνει πως οι «τσιμ μπομ» ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του Αιγύπτιου άσου. 

Η τουρκική εφημερίδα Fanatik πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας για λίγο για τιμή εκκίνησης στη διαπραγμάτευση τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα σημειώνει πως η Γαλατά βλέπει στον Ουάρντα τον ιδανικό αντικαταστάτη του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες που βλέπει την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι.

Η Fanatik σημειώνει πως για τον αναγεννημένο φέτος Ουάρντα (11 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα του Ατρόμητου) ενδιαφέρεται έντονα και η Βαλένθια, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει ο σχετικός πλειστηριασμός.

Τον πρώτο λόγο, όμως, τον έχει ο ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει ο παίκτης. Γι’ αυτό το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα ορίσει το κόστος παραχώρησης του Ουάρντα, κάνοντας λόγο για τιμή εκκίνησης στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία εκατ. ευρώ για Ουάρντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.