Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Άρη

Ριζική θα είναι η… ανακαίνιση στο ρόστερ του Αρη, εν όψει Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» του Σαββάτου 14/4/18. Αρκετούς θα τους… παρασύρει η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έφερε ο ίδιος στον Αρη το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα...
Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Άρη

Ριζική θα είναι η… ανακαίνιση στο ρόστερ του Αρη, εν όψει Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» του Σαββάτου 14/4/18.

Αρκετούς θα τους… παρασύρει η αποχώρηση του Παύλου Μυροφορίδη, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έφερε ο ίδιος στον Αρη το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  τα ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι εκείνα των Λώττα, Βαλεριάνου, Δεληζήση, Ιντζόγλου, Πασά, Κάσσου, ενώ πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει και ο Διαμαντόπουλος. Κάποιοι εξ αυτών δεσμεύονται με συμβόλαιο και το «διαζύγιο» μόνο εύκολο δεν θα ’ναι.

Τέλος, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Sportime»,  αναφέρουν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και στις πληρωμές που για κάποιους φτάνουν ακόμα και τους τρεις μήνες και είναι πολύ πιθανό να «σκάσουν» και προσφυγές».

Από κει και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Μαραγκού, Τσουμάνη, Μπαργκάν, Νίκιτς, ενώ πρόταση ανανέωσης θα γίνει και στον Αναγνωστόπουλο. Προς παραμονή οδεύουν και οι Μπούρμπος, Καντιμοίρης.

Το νέο δίδυμο στον Άρη

Ο Άρης είπε… όχι στο 1,5 εκ. ευρώ της Nova

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η «μαύρη λίστα» του Άρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.