Αγωγή της Καραϊσκάκης ΑΕ κατά της ΕΠΟ

H Καραισκάκης ΑΕ κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ, καθώς δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τα λειτουργικά έξοδα για τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία.
Αγωγή της Καραϊσκάκης ΑΕ κατά της ΕΠΟ

Στις 12 Νοεμβρίου 2017, η Εθνική ομάδα έδωσε τον επαναληπτικό αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στην Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ωστόσο, έξι μήνες μετά, η ΕΠΟ δεν έχει πληρώσει τα λειτουργικά έξοδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Έτσι, η Καραισκάκης ΑΕ κατέθεσε αγωγή κατά της ΕΠΟ για να εξασφαλίσει τα χρήματα που της οφείλονται.

Από το 2010, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παραχωρείται εντελώς δωρεάν στην Εθνική ομάδα και η Καραϊσκάκης ΑΕ δεν εισπράττει κανένα ποσό για μίσθωμα. Μόνο ο Ολυμπιακός πληρώνει μίσθωμα για τους αγώνες του στο φαληρικό γήπεδο, ενώ η ΕΠΟ πληρώνει μόνο τα λειτουργικά έξοδα, τα οποία τώρα χρωστάει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωγή της Καραϊσκάκης ΑΕ κατά της ΕΠΟ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.