Μιλάνε με Σκρίπνικ στον Απόλλωνα!

Ο 48χρονος Ουκρανός τεχνικός με την μεγάλη θητεία στην Βέρντερ Βρέμης είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Παράσχο.
Μιλάνε με Σκρίπνικ στον Απόλλωνα!

Σε λύση ξένου προπονητή φαίνεται πως καταλήγει ο Απόλλων, όπως σας ενημέρωσε από την Παρασκευή (27/4) το Sportime.gr.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο υποψήφιος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, παρακολούθησε την προπόνηση του Σαββάτου (28/4) που έγινε στην Ριζούπολη και ενδεχομένως την Κυριακή (29/4) να βρεθεί στις εξέδρες του «Θ. Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, ο προπονητής με τον οποίο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις στην Ριζούπολη, είναι Γερμανοτραφής, με ένα όνομα αυτήν τη στιγμή να είναι το επικρατέστερο.

Ο λόγος για τον 48χρονο Ουκρανό Βίκτορ Σκρίπνικ ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στις ομάδες Νέων της Βέρντερ Βρέμης αλλά και στην πρώτη ομάδα!

Ο Σκρίπνικ, με τις 24 συμμετοχές και τα δυο γκολ στην Εθνική Ουκρανίας, έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Βέρντερ από το 1996 έως το 2004 όπου από την θέση του μεσοαμυντικού είχε 138 συμμετοχές και 7 γκολ, όντας συμπαίκτης με τον Αγγελο Χαριστέα.

Αμέσως μετά, μόλις κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ανέλαβε τους νέους της Βέρντερ, ενώ για δυο χρόνια (2014-2016) διατέλεσε προπονητής της πρώτης ομάδας, με τον Γερμανοϊρανό, Αλεξάντερ Νούρι, να τον διαδέχεται.

Θιασώτης του 4-2-3-1, είναι χωρίς ομάδα από τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλάνε με Σκρίπνικ στον Απόλλωνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.