ΟΦΗ

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον ΟΦΗ

Τα δεδομένα για τους παίκτες του ρόστερ της φετινής σεζόν
Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον ΟΦΗ

Τρία χρόνια μακριά από τη Super League ήταν πολλά για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει δειλά δειλά τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά έχοντας σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο. 

Αυτό που φαίνεται σε πρώτη φάση είναι πως οι Κρητικοί θέλουν να διατηρήσουν τον κορμό τους. Η αρχή θα γίνει με την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου (υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό, αλλά λογικά θα καλυφθεί) και ταυτόχρονα τρέχουν οι εξελίξεις και με το ρόστερ.

Αρχικά, οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο είναι οι τερματοφύλακες Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Δερμιτζάκης και οι Γιάννης Παναγιώτου, Δημήτρης Κομεσίδης, Μανώλης Μονιάκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Βαγγέλης Πλευράκης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Δεν αποκλείεται, όμως, κάποιοι εξ αυτών να το λύσουν. Για παράδειγμα ο Δερμιτζάκης δύσκολα θα παραμείνει. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του Παπαδόπουλου, αφού ο τελευταίος θέλει τερματοφύλακα που θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό στον Στρέζο.

Από εκεί και πέρα, πρώτος αναμένεται να περάσει από τα γραφεία για να ανανεώσει ο Μανώλης Μπολάκης. Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν τουλάχιστον και οι Γιάννης Ποτουρίδης, Μανώλης Φαζός, Ανέστης Νάστος, Νίκος Πουρτουλίδης, Μανώλης Παπαστεριανός Θανάσης Ντίνας, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Γιάννης Κοιλιάρας και Τζίλι Βουό. Ο Ιβοριανός ούτως ή άλλως είχε όρο στο συμβόλαιό του να ανανεώσει εάν ανέβει ο ΟΦΗ.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τους Σέρχιο Λεάλ, Ζοζέ Κοέλιο και Αλέξη Περογμβράκη. Οι δύο πρώτοι, βοήθησαν μεν αρκετά -ειδικά ο πρώτος-, αλλά είναι πολύ πιθανό να γίνουν κινήσεις για ξένους που θα ανεβάσουν επίπεδο τον ΟΦΗ. Όσο για τον Περογαμβράκη, αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας είναι οι συχνοί τραυματισμοί του. Ακόμη, σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσουν οι Γιώργος Γιαγκόζης, Αγγελος Οικονόμου, Θανάσης Παπατόλιος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Θανάσης Τοπούζης.

Τέλος,, υπάρχουν και δύο δανεικοί. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μαχαίρα και Νίκο Βαφέα, οι οποίοι ανήκουν σε Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα. Επιθυμία των «ασπρόμαυρων» είναι να παραμείνουν και οι δύο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες που έχουν τα δικαιώματά τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν στον ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.