Αποχωρεί και ο Ίβουσιτς

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του Ίβιτσα Ίβουσιτς.
Αποχωρεί και ο Ίβουσιτς

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος δεν μέτρησε ούτε μία επίσημη συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, η αποχώρηση του Κροάτη τερματοφύλακα είναι αναμενόμενη, καθώς έτσι και αλλιώς αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο για να δοκιμαστεί και να προπονηθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει άλλα πλάνα για τη θέση του τερματοφύλακα, όπως έχει αποκαλύψει η έντυπη και η ηλεκτρονική έκδοση του Sportime.

Ο 23χρονος Κροάτης ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Ο Ίβουσιτς δεν… είδε καν 18άδα από τη στιγμή που ενσωματώθηκε στην ομάδα και βρισκόταν μονίμως σε ρόλο θεατή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχωρεί και ο Ίβουσιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.