Κατέκτησε το Κύπελλο με γκολ στην παράταση η Στουρμ Γκρατς (vid)

Συνεχίζεται η «κακοτυχία» για τη Σάλτσμπουργκ, που μετά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Europa League, έχασε στην παράταση του τελικού Κυπέλλου Αυστρίας, με 1-0 από τη Στουρμ Γκρατς. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλάγκενφουρτ, έληξε με λευκή ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του και οδηγήθηκε στο έξτρα ημίωρο. Στο 112′ ο Στέφαν Χιρλέντερ...
Κατέκτησε το Κύπελλο με γκολ στην παράταση η Στουρμ Γκρατς (vid)

Συνεχίζεται η «κακοτυχία» για τη Σάλτσμπουργκ, που μετά τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ στα ημιτελικά του Europa League, έχασε στην παράταση του τελικού Κυπέλλου Αυστρίας, με 1-0 από τη Στουρμ Γκρατς.

Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλάγκενφουρτ, έληξε με λευκή ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του και οδηγήθηκε στο έξτρα ημίωρο. Στο 112′ ο Στέφαν Χιρλέντερ με κοντινή προβολή, έκανε το τελικό 1-0 και οδήγησε την ομάδα του στην πέμπτη κατάκτηση του θεσμού.

Όσο για την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να κάνει το «τρεμπλ», αλλά θα αρκεστεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού στην 33η αγωνιστική του Αυστριακού πρωταθλήματος βρίσκεται 14 βαθμούς μπροστά από την σημερινή αντίπαλο της και έχει κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο.

Δείτε το γκολ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=3Be6oGzRXwk

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατέκτησε το Κύπελλο με γκολ στην παράταση η Στουρμ Γκρατς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.