ΓΑΛΛΙΑ

Ο Κόντε πάει Παρίσι το καλοκαίρι

Η “Guardian” χρίζει φαβορί τον Ιταλό τεχνικό της Τσέλσι για τον πάγκο της Παρί
Ο Κόντε πάει Παρίσι το καλοκαίρι

Τα σενάρια που θέλουν τον Αντόνιο Κόντε να είναι ο επόμενος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα έντονα.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένο ρεπορτάζ της “Guardian”, ο Ιταλός τεχνικός είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων (Μουρίνιο, Σιμεόνε, Αλέγκρι οι άλλοι τρεις…) για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερ, στον πάγκο των Παριζιάνων.

Μετά και τις δηλώσεις του Βέλγου άσου της ομάδας Τομά Μενιέ σύμφωνα με τις οποίες, «πολλά πράγματα θα αλλάξουν, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή”, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Παρί έχει πλησιάσει τον Κόντε γνωρίζοντας πως είναι απογοητευμένος από την Τσέλσι, προσφέροντας του μεγαλύτερες αποδοχές από αυτές που παίρνει στον Λονδρέζικο σύλλογο και ανέρχονται στα 9,5 εκατομμύρια ετησίως.

Πάντως στο στρατόπεδο της Τσέλσι θεωρούν πως οι συζητήσεις δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή και πως ύστερα από τις επαφές που θα έχει μαζί του στις αρχές του επόμενα μήνα θα παραμείνει, έστω κι αν υπάρχουν και αυτοί που λένε πως η πορεία της με τον Κόντε, κρίνεται ανεπιτυχής.

Το ρεπορτάζ κλείνει με την υποσημείωση πως η Παρί θα έχει να αντιμετωπίσει και την επιθυμία της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιταλίας να αναλάβει ο Κόντε την Εθνική ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κόντε πάει Παρίσι το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.