ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αχιλλέας Μπέος: Μπαίνει στο Survivor;

Η αποκάλυψη που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος για την πρόσφατη συνάντησή του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.
Αχιλλέας Μπέος: Μπαίνει στο Survivor;

Δεν είναι κρυφό πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει βάλει πωλητήριο στον Βόλο. Τα τελευταία χρόνια έφτασε κοντά στο να τον δώσει τουλάχιστον δύο φορές.

Με το κατάλληλο αντίτιμο όλα μπορούν να γίνουν. Μόνο που έως τώρα δεν έχει ευδοκιμήσει καμία περίπτωση. Η τελευταία ήταν και η πιο ρεαλιστική. Στο τέλος, όμως, μετράει το αποτέλεσμα και αυτό λέει ότι ο Βόλος δεν άλλαξε χέρια.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια περί ενδιαφέροντος επενδυτών. Πιο πρόσφατο αυτό του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Mr Survivor πρόσφατα συνδέθηκε με τον Ατρόμητο. Όντως υπήρξε επαφή με τους Περιστεριώτες, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Τις τελευταίες μέρες ο Τούρκους επιχειρηματίας βρέθηκε στον Βόλο. Την Τρίτη (14/11) Μπέος και Ατζούν δείπνησαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης με αποτέλεσμα τα σενάρια να πάρουν φωτιά.

Δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει η φημολογία πως ο Ατζούν ετοιμάζεται να πάρει την ομάδα. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει βάσει των όσων είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

Με δηλώσεις του στο ΒΟΛΟΣ 98.6 ο δήμαρχος της πόλης και ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλος υποστήριξε πως «δειπνήσαμε μαζί και του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο επόμενο Survivor. Είπε θα το συζητήσει με τους συντελεστές για να ανέβει η τηλεθέαση». Προφανώς όλο αυτό είχε αρκετή δόση χιούμορ.

Στη συνέχεια ξεκαθαρισε πως ο Ατζούν πήγε στον Βόλο γιατί τον ενδιαφέρει να επενδύσει εκεί και χαρακτηριστικά υποστήριξε πως «χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την πόλη μας».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.