ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο του Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη αλλά ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως θα συνεχίσει να παίρνει αυτό το ρίσκο – Θα του στοιχίσει; Θέλει μεταγραφή για τη θέση

Μεγάλη η κουβέντα για τη συνέχεια των μεταγραφικών της ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως είναι ιντριγκαδόρικο ποιοι θα είναι οι επόμενοι παίκτες που θα μπουν στο ρόστερ του Αλμέιδα. Βίντα, Πινέδα και Γιόνσον έπαιξαν στη νίκη με τη Λαμία και έδειξαν πως είναι ποδοσφαιριστές που θα κολλήσουν με το σύστημα.

Για τον Μουκουντί που αποτελεί μια μεγάλη κίνηση, υπάρχουν πολλές προσδοκίες, δεν τον βοήθησε η περσινή σεζόν στη Σεντ Ετιέν αλλά έχει εμπειρία από σπουδαίο πρωτάθλημα και θα φανεί πως θα το αξιοποιήσει στο Ελληνικό.

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο του Ματίας Αλμέιδα

Η κουβέντα όμως η μεγάλη εκτός από τον επιθετικό γίνεται και για τον δεξιό μπακ χαφ στο 3-5-2 που θέλει να παίξει ο Αλμέιδα και για τον οποίο κινείται η ΑΕΚ.

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση πως από εκεί ο Άμραμπατ δεν βγαίνει. Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε στη Λαμία με τον Μαροκινό αμυντικά να έχει θέματα σοβαρά. Ήταν απών.

Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», ο Αλμέιδα θα παίξει έτσι και με τον Βόλο λέγεται. Μεγάλο το ρίσκο.

Αυτό που φαίνεται να θέλει η ΑΕΚ είναι άμεσα παίκτη εκεί. Και παίκτη που θα μπορεί να μπει να αγωνιστεί άμεσα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!