Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

ΑΕΚ: Αυτό θα είναι το χειρότερο

Η ΑΕΚ στο πρώτο μισό με την Τσέλιε έδειξε πως δεν πατά καλά, όπως έγινε στο ίδιο διάστημα και με τον Ατρόμητο

Agent Greek 1 λεπτά ανάγνωσης
podosfairo, aek, nikolic
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Επιστροφή στην Ελληνική πραγματικότητα για την ΑΕΚ. Μέσα σε τρία 24ώρα, ο Μάρκο Νίκολιτς, οφείλει να παρουσιάσει μια ομάδα φρέσκια προκειμένου να μην έχει θέματα.

Η Ένωση προέρχεται από δύσκολο και πνευματικά ματς με την Τσέλιε. Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καθόλου καλά.Όπως δεν είχε πάει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Βέβαια, με τους Σλοβένους οι παίκτες του Νίκολιτς έκαναν ακόμα χαειρότερη εμφάνιση. Δε συγκρίνονται τα δύο ματς.

Το ζήτημα είναι πως δημιουργείται μοτίβο. Σα να πετάει ημίχρονα η ΑΕΚ. Εν μέρει λογικό μια και είναι ομάδα, που παίζει φέτος πρώτη σεζόν με τον Σέρβο προπονητή.

Από την άλλη, ο στόχος επιτεύχθηκε. Η ομάδα συνεχίζει στην Ευρώπη. Στα προημιτελικά. Σειρά όμως παίρνει το πρωτάθλημα. Η κανονική περίοδος στη Super League 1 φτάνει στο τέλος. Η ΑΕΚ δε θα έχει εύκολο έργο. Καλή ομάδα η Κηφισιά. Μπορεί να κάνει τη ζημιά, ειδικά αν υποτιμηθεί.

Αυτό θα είναι το χειρότερο για την Ένωση. Ενδεχόμενη γκέλα πάνω στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ακολουθεί και διακοπή. Μουρμούρα άνευ προηγουμένου. Αλλά και βαθμολογική απώλεια. Αν κερδίσουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός θα μείνει πίσω δύο βαθμούς.

Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει την Κηφισιά οπωσδήποτε. Δε χώρα τίποτα άλλο. Θα πρέπει να εμφανιστεί φρέσκια για να το πετύχει αυτό. Για να πάρει τη νίκη.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Agent Greek

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα