ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Ένωση – Είναι πολλές οι προσδοκίες

Ποιος έλεγε πως θα αφήσει εποχή αλλά δύσκολα θα μείνει στην ΑΕΚ και με Αλμέιδα – Να πάει δανεικός φαίνεται πως είναι η μοναδική λύση
ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Ένωση – Είναι πολλές οι προσδοκίες

Δύσκολο το μέλλον του Ζίγκα Λάτσι στην ΑΕΚ. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν στόπερ, που ήταν ήρθε εκείνον το χειμώνα του 2020 από τη Μούρα της Σλοβενίας, ο τότε τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς έλεγε πως θα άφηνε εποχή, όμως η αξία του έπεσε.

Βέβαια, το γεγονός πως ο Λάτσι δεν έχει κάνει την καριέρα που ήλπιζε ο Ίβιτς ίσως να οφείλεται στο ότι δεν δουλεύτηκε σωστά ή δεν πήρε ευκαιρίες αλλά όπως και να έχει και φέτος δύσκολα θα αλλάξει.

Με Μήτογλου, Τζαβέλλα στην προετοιμασία, τον Βράνιες να έχει πρόταση από την Τουρκία, τον Πλάνιτς προ των υπογραφών και με σκεπτικό ότι μπορούν να αποκτηθούν ακόμα και δύο εκτός του Σέρβου στόπερ, τότε ο Λάτσι δεν χωρά.

ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Ένωση – Είναι πολλές οι προσδοκίες

Όπως αναφέρει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Τετάρτης, αν δεν αλλάξει κάτι, ο δανεισμός προκειμένου να πάρει παιχνίδια ο 20χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να είναι η μοναδική διέξοδος.

Και ίσως το επόμενο καλοκαίρι να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός για να ενισχύσει το δικό του πρότζεκτ αλλά και την άποψη του Ίβιτς.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτός ο παίκτης δύσκολα θα μείνει στην Ένωση – Είναι πολλές οι προσδοκίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.