ΑΕΚ: Απίστευτο! Στραβώνει του Πλάνιτς, δυνατά η Ένωση για Βίντα

«Χαλάει» η μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς στην ΑΕΚ, η οποία είχε μπει στην τελική ευθεία. Δυνατά για την ενεργοποίηση της «βόμβας» που ακούει στο όνομα Ντομαγκόι Βίντα.

Η ΑΕΚ βρισκόταν μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς από την Μακάμπι Χάιφα και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως είχαν απομείνει μόνο λεπτομέρειες.

Ο 30χρονος αμυντικός βρισκόταν εξ αρχής ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα ερχόντουσαν σε τελική συμφωνία.

Η ομάδα από το Ισραήλ ζητούσε 1,8 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα του, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιμένουν στα 1,3 εκατομμύρια και τις δύο πλευρές να φαίνεται πως τελικά θα τα έβρισκαν σε αυτό το ποσό αφού και η Μακάμπι Χάιφα έγινε πιο διαλλακτική.

Ωστόσο, φαίνεται πως το deal χαλάει, αφού ζητούν και πάλι αποκλειστικά το ποσό της ρήτρας κάνοντας στροφή 180 μοιρών και δεν διαπραγματεύονται καμία άλλη.

Η Ένωση για την ώρα στρέφει αλλού το βλέμμα της για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, αν και διατηρεί κάποιες μικρές ελπίδες μήπως και αλλάξει το κλίμα πιστεύοντας πως ενδέχεται να είναι «παιχνίδια» των Ισραηλινών για να εισπράξουν μεγαλύτερο ποσό.

ΑΕΚ: Δυνατά για την απόκτηση Βίντα, στη λίστα ακόμα δύο ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνατά για την ενεργοποίηση της «βόμβας» που ακούει στο όνομα Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται η ομάδα του Αλμέιδα.

Το θέμα αποκάλυψαν οι Κροάτες οι οποίοι σημειώνουν μάλιστα πως βρίσκεται μία ανάσα από τις υπογραφές και πως σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές λεπτομέρειες.

Ο 33χρονος Βίντα έμεινε ελεύθερος από τη Μπεσίκτας στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και βρέθηκε μία ανάσα από την μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο οι συζητήσεις… στράβωσαν και ο ποδοσφαιριστής ψάχτηκε για αλλού.

Πάντως, στο… μπλοκάκι των «κιτρίνων» βρίσκονται ακόμα δύο ονόματα για τη θέση και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ελαχίστων ημερών να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα.